Direktlänk till inlägg 4 februari 2013

2013-02-04

Av Helena Wedin - 4 februari 2013 10:05

Hopp och Hej!!


Idag vill jag gratta väldens goaste Emma till att börja med. Jag va dock lite snabb och grattade henne förra veckan, men lite dagvill bli man att bara vara hemma   


Lite uppdatering om Teo:


Han går nu mer och mer alles själv, tycker dock det är lite bekvämt att hålla någon i handen. Han går säkert 100 gånger fram och tillbaka mellan vardagsrum, hallen, gästrummet och köket. Sedan gör han om allt det igen om och om igen. 


Han har inte fått några fler tänder. Så 2 gaddar sticker upp i underkäken och är sylvassa. Han äter dock mer och mer av det vi äter och älskar fortfarande det mesta i matväg. Där emot så har han lärt sig att dricka med sugrör (måste dock klippa av det lite om det är ett långt)


Det är en vilja av stål som gömmer sig under ytan. Han bli flyendes förbannad då man säger ifrån, som säkert några sett på FB. plutläppen och en skrik som inte är att leka med emellan åt. Tårarna rullar ner från kinden och det ser faktiskt väldigt väldigt komiskt ut. 2sekunder senare är det dock glömt och det är skönt. 


Helgen som vart har varit så underbar. Sol sol och lagom kallt. I lördags satt vi här på morgon och insåg att fy va tråkigt ingen som kom att hälsa på denna helg, det händer så lite då. Va halvdant väder så kändes inte så lockande på en lång promis utan vi begav oss upp till K-fors för att hälsa på Teos farmor och farfar. 

Fick även veta att Teos morfar köpt en skoter... japp den ska köras innan vi åker hem. Så igår när vi vakna va det strålande sol och inte allt för kallt. Så vi begav oss till Lugnvik och packade ihop oss för att åka upp till Snödåsberget. 

Jag Jonas och brorsan tog första turen, kändes lite konstigt att köra skoter efter såååå många år. Men vi tog oss upp sakta men säkert. Brorsan åkte sedan ner för att hämta Teo och Morfarn. 

Teo höll på somna sista biten när han satt framför brorsan. Det hade gått hur bra som hellst, han tittade upp då och då för att kolla att allt va okej. 

Det blev dock en knepig dag för lillen. Han vakande 6 och då va det bara att kliva upp och leka 1 timme och lite gröt så somnade han sedan om nån timme. Då klev han upp med J och jag fick sova en stund till. När vi sedan åkte till L-vik trodde vi han skulle tvär somna i bilen då klockan va 11 och då bruka han sova. Icke somnade strax innan morfars hus och vakna då bilen stannade. Jaha vi tog vagnen upp till brorsan ihopp om att han skulle somna.. mmm vid husknutens hans och vaknade då vi stanna. Jaja lite lunch och sedan på väg upp till stuga somna i ca 30sekunder. Var vaken hela tiden där upp och då klockan va ca 14.30 begav vi oss ner igen mmm då somnade han och som han sov... vid 17 tiden fick vi lov att väcka han då han skulle äta lite innan vi begav oss hemåt. Så 18 tiden satte vi oss i bilen och han slockande även där.. vakna då vi kom hem och käkade lite gröt, sedan fick vi lov att hålla han vaken till 20.30 för att han inte skulle vakna mitt i natten. Sedan somnade han utan protest!!! Han vakande 7 imorse och la sig sedan ner och vila då jag inte riktigt orkade kliva upp. Vaknade sedan av att han sitter och leker med sina nappar och blev VÄLDIGT glad så han såg att nu ska vi kliva upp.

Mer skoter turer ska det absolut bli fler av. 


Denna vecka som just startat är ännu så gott som blankt, ska dock klämma in lite bak då det börja närma sig en massa födelsedagar. Undra va man ska hitta på att baka?!?!?!


Jag hoppas jag få mååååånga paket     


Vink vink

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena Wedin - 12 augusti 2013 11:38

Hopp och Hej!! Men hörrni vilken underbar sommar vi har haft!! Vi har haft fullfart sedan midsommar, men nej vi har även tagit det lugnt och njutit. Vi har vart på resande fot dock, nynäshamn i slute på juni då vi lämnade av Teo där för att själva åk...

Av Helena Wedin - 4 juni 2013 21:40

Hopp coh Hej!   Idag har det regnat nästan hela dagen och vi skyndade oss ut en stund på morgonen för att få bort lite av allt spring i Teos ben. Han åkte kana och tittade på motorcyklar som nästan dagligen görs.  Har sedan spenderat dagen inne...

Av Helena Wedin - 19 april 2013 09:32

Hopp och Hej!!   Herregud för 1 år sedan låg jag nu på BB med lille Teo i famn och bara väntade på att få åka hem. 1år går tokfort samtidigt som det känns om en evighet. Det känns som Teo har vart en del av vårat liv så länge man kan minas. Samti...

Av Helena Wedin - 16 mars 2013 15:18

Hopp och Hej!   Ja vad ska man säga denna sista vecka ha vart en aningens händelserik. Fick besök förra Söndagen, då deras egentliga övernattnings familj vart både magsjuk och förkyld veckan innan. Dom tog det säkra och nattade över hos oss i stä...

Av Helena Wedin - 27 februari 2013 19:51

Hopp och Hej!!   Herrgud nu börja det närma sig... Teo fyller snart 1 år. Det är så overkligt att han bara funnits i våra liv i 10månader nu. Känns som han ha ju alltid vart där.  Vad gjorde man innan (jaja jag vet vad jag gjorde, men det känns...

Ovido - Quiz & Flashcards